top of page

Bijgewerkt op: 7 jan.Dat de meeste mannen (net als de meeste vrouwen) dol zijn op seks weten we, maar wat vinden mannen nou eigenlijk fijn in bed? Je zou verwachten dat het mannelijk genot in de slaapkamer simpel is, maar het tegendeel is waar!


Omdat mannen over het algemeen makkelijk een orgasme bereiken, moet je kijken naar een andere maatstaaf van genot en dat is tevredenheid in bed. Iedere man is anders, maar onderzoek laat zien dat tevreden mannen de volgende eigenschappen met elkaar gemeen hebben.

Hoe vaak je het doet


Tevreden mannen doen het vaker dan ontevreden mannen. Maar dat betekent niet dat meer ook altijd beter is. De helft van de tevreden mannen doet het 1 a 2 keer per week, 30% vaker en 21% minder vaak. Dus één op de vijf tevreden mannen doet het minder dan eens per week! 1 a 2 keer per week is dus voor de meeste mannen een leuke hoeveelheid. Als dit te vaak is voor jou, dan zoek je gewoon naar andere manieren om zijn genot te vergroten!

Oraal


Tevreden mannen ontvangen ook vaker oraal dan ontevreden mannen. Is meer oraal dan ook beter? Niet per sé. Bijna een derde ontvangt het meestal/altijd, bijna een derde ontvangt het de helft van de tijd en meer dan een derde ontvangt het zelden/nooit. Dus waarom is dit dan toch zo’n belangrijke factor? Omdat 71% van de ontevreden mannen zelden/nooit oraal ontvangen. Simpel gezegd: tevreden mannen ontvangen niet per sé veel, maar ontevreden mannen ontvangen wel weinig.

Variatie


Tevreden mannen ervaren meer variatie in de slaapkamer. Een nieuw standje, nieuw ondergoed, fantasieën uitproberen, een andere plek, anaal en massages… het zijn allemaal punten waar tevreden mannen hoger op scoren dan ontevreden mannen. Moet je deze variaties per sé proberen om je man te kunnen verwennen? Nee! Het laat vooral zien dat tevreden mannen minder van hetzelfde ervaren in de slaapkamer. Ze zien, voelen en beleven regelmatig iets anders in bed en ze worden eens in de zoveel tijd verrast.


Wat deze mannen vooral ervaren is meer passie, creativiteit en speelsheid in bed! Probeer gewoon eens iets nieuws uit, niet omdat je opzoek bent naar de meest geweldige variatie, maar gewoon omdat leuk is om nieuwe dingen te ontdekken!

Communicatie


Tevreden mannen doen meer aan sexy- en dirty talk. Ze sturen en ontvangen meer flirterige berichtjes, geven en ontvangen meer complimentjes in bed. Het opvallendste uit het onderzoek vind ik toch dat de PARTNER van tevreden mannen vaker zegt wat zij wil in bed. Lees dat nog eens… Jij maakt jouw partner blij in de slaapkamer door te vertellen wat jij fijn vindt! Wow…


Dus als jij je man vanavond helemaal gek wil maken, fluister dan eens in zijn oor waar hij jou helemaal gek mee kan maken…


Bron: Frederick DA, Lever J, Gillespie BJ, Garcia JR. What Keeps Passion Alive? Sexual Satisfaction Is Associated With Sexual Communication, Mood Setting, Sexual Variety, Oral Sex, Orgasm, and Sex Frequency in a National U.S. Study. J Sex Res. 2017 Feb;54(2):186-201. doi: 10.1080/00224499.2015.1137854. Epub 2016 Feb 22. PMID: 26900897.

Comments


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page