top of page

Bijgewerkt op: 7 jan.Dirty talk, intieme communicatie, flirten… Mannen vinden communicatie in bed zeker fijn, maar wat kun je dan allemaal zeggen? De volgende tips komen uit een onderzoek naar seksuele tevredenheid bij mannen.


Complimenten


Vertel je partner hoe fijn je het vindt, vertel hem goed hij het doet en hoe ge-wel-dig hij is in bed. Je kunt dit zowel op een “dirty” als een intieme manier zeggen, maar je moet het wel echt menen. Een welgemeend compliment is een echte ego-boost.


- “Dat voelt zo fijn!”

- “Heerlijk, dat je zo passioneel bent”

- “Je ziet er goed uit”


Verzoeknummertjes


Vertel hem wat jij graag zou willen! Het toont zelfverzekerdheid en enthousiasme. En dat is enorm sexy en geeft hem meer vertrouwen in zijn bed-kwaliteiten.


- “Ik wil dat je me beft”

- “Zoen me”

- “ik wil je pijpen”

- “Ga zo door”

- “Ja, daar ja”


Vraag hem ook wat hij wil! Het is fijn om te weten dat je partner interesse heeft in jouw wensen dus zo’n vraag gaat je man zeker op prijs stellen. Je kunt ook vragen “zou je het fijn vinden als we eens…” om te laten zien dat je open staat voor specifieke variaties.


- “Zou je het fijn vinden als we eens een blinddoek proberen?”

- “Wil je dat ik doorga?”


Sexy- dirty talk


Het gaat niet alleen om wát je zegt, maar ook om hóé je het zegt. Laat zien dat je vol passie en verlangen zit, dat je best een beetje ondeugend kan zijn en dat je je niet schaamt voor jouw seksualiteit.


Teasen


Stuur hem een berichtje om te vertellen wat je vanavond met hem gaat doen! De anticipatie zal zijn verlangen gegarandeerd vergroten.


- “Ik heb al een lingerie setje klaarliggen voor vanavond…”

- “Ik verlang naar je”

- “Ik denk al de hele dag aan je…”


Feedback


Vraag hem of iets fijn is. Door feedback te vragen weet je of je hem op andere manieren nog meer kan plezieren.


- “Vind je dit fijn?”

- “Is dit lekker?”

- “Vond je het fijn toen ik je net zachtjes krabde?”


Gevoelens


Vertel je partner hoe veel je om hem geeft, hoe erg je naar hem verlangt en wat hij voor je betekent. Dit hoeft geen ellelang monoloog te zijn. Een simpele “ik hou van je” is genoeg.


- “Ik hou van je”

- “Ik ben dol op je”

- “Ik geniet van deze momentjes”


Communicatie in bed hoeft niet heel groots te zijn. Houd het simpel en bouw het op vanaf daar. Als je deze tips allemaal combineert en afwisselt krijg je een mooi palet aan communicatie in de slaapkamer.


Veel plezier!

Commentaires


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page