top of page

Valentijnsdag is ieder jaar weer een dag vol liefde én vol stress om cadeautjes en leuke dates! Toch is dat helemaal niet nodig! Het belangrijkste is dat jullie samen leuke momentjes beleven. Je kunt beter regelmatig kleine momentjes plannen dan één keer per jaar groots uit te pakken.


Drie tips voor een geslaagde Valentijnsdag


Zorg voor een fijne basis

Zorg dat het huis is opgeruimd en gepoetst. Dit kun je alleen doen, of samen. Op deze manier beleven jullie beide meer rust en kun je je focussen op elkaar! Zorg er ook voor dat je zelf netjes en verzorgd bent. Dan hoef je niet nog snel te douchen als de avond uitloopt op meer…


Verzin een vernieuwende activiteit

Probeer regelmatig iets nieuws te doen samen. Zo zie je elkaar in een andere setting en houd je de spanning erin. Het gevoel dat je samen op avontuur gaat is goed voor de intimiteit en het vertrouwen in elkaar.


Maak het persoonlijk

Als je een leuke activiteit of een leuk cadeau hebt gevonden kun je deze aanpassen om het extra persoonlijk te maken. Zet dus niet zomaar muziek op, maar jullie muziek. Zorg voor jullie favoriete snack en jullie favoriete drinken. Als je een cadeau of activiteit persoonlijk maakt is de impact op je partner en jullie relatie altijd een stuk groter.


Drie persoonlijke cadeaus voor Valentijnsdag


Een nieuw gerecht

Is je partner dol op koken of op lekker eten? Dan is dit een perfect cadeau! Koop een kookboek en kies hier een gerecht uit. Koop hier ook alvast de ingrediënten voor. Plak een post-it op de juiste bladzijde en pak het boek in. Na het uitpakken kunnen jullie meteen samen aan de slag om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Jij hebt al gezorgd voor een romantisch gedekte tafel en een heerlijk glaasje drinken.


Een mixtape playlist

Voor een nostalgische avond vol muziek kan een mixtape niet misgaan! Vroeger namen mensen muziek op met een cassetterecorder, maar tegenwoordig maak je gemakkelijk een lijst in op Spotify. Neem er eens de tijd voor en stel zorgvuldig een lijst samen die perfect past bij jullie! Denk bijvoorbeeld aan nummers die werden gedraaid op jullie eerste date of jullie trouwdag, nummers die populair waren in jullie middelbare schooltijd of nummers waarvan je weet dat je partner ze al in tijden niet heeft gehoord. Vergeet niet je danskleren aan te trekken en te zorgen voor iets lekkers te eten en te drinken.


Een spa moment aan huis

Hebben jullie het allebei héél druk gehad in de afgelopen tijd? Dan is een spa aan huis ideaal. Dit is ook een goed idee als jij zelf geen tijd hebt of als je jouw partner een heerlijk momentje rust toewenst (bijvoorbeeld even weg van de kinderen). De beste spa zorgt er voor dat je de tijd vergeet. Voorzie je partner daarom van ieder gemak en ieder comfort!


Haal meer uit je Valentijnsdag


Na zo’n intiem cadeau of intieme date verlang je misschien wel naar iets spannends… Dit artikel kan je daarbij helpen!


Wil je graag meer intimiteit in je relatie, maar weet je niet zo goed hoe? Kijk dan eens naar de training Intieme Communicatie. Je kunt deze training volledig op je eigen tempo en privé volgen.Opmerkingen


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page