top of page


Of je nu pas net aan het daten bent of al jaren een relatie hebt, het is goed voor je relatie om regelmatig op dates te gaan. Feestdagen zoals Pasen zijn een leuk moment om je date een thema te geven. Hier heb je drie dates in een Paas-thema.


Drie tips om je date een succes te maken


Zorg voor een fijne basis

Door van tevoren het huis op te ruimen en te poetsen, kunnen jullie je volledig focussen op wat écht belangrijk is. Namelijk genieten van elkaar. Ook is het slim om jezelf lekker op te frissen. Dat maakt de date leuker én geeft extra ruimte om het uit te laten lopen op meer…


Verzin een vernieuwende activiteit

Door niet altijd hetzelfde te doen houd je de relatie levendig. Een Paasthema aan je date toevoegen is bijvoorbeeld een makkelijke manier om te variëren in jullie dates. Een picknick is namelijk niet per sé hetzelfde als een echte Paaspicknick! De variatie hoeft niet altijd reuze groot te zijn, het kan hem in hele kleine dingen zitten.


Maak het persoonlijk

Je kunt jullie date persoonlijk maken door persoonlijke vragen te stellen, persoonlijke gesprekken te hebben of bijvoorbeeld door persoonlijke locaties te bezoeken. Een persoonlijke touch aan je date, maakt het memorabel.


Drie simpele paasdates


Samen Brunchen

Ik weet het, deze date ligt een beetje voor de hand. Toch is het gezellig om samen uitgebreid te ontbijten, brunchen of lunchen. Dek de tafel uitgebreid en maak er een mooie Paasmaaltijd van! Het is ook leuk om je partner hiermee te verrassen.


Eieren schilderen

Wat nou kinderachtig?! Laat zien hoe artistiek je bent door een waar kunstwerk van je ei te maken. Je kunt kiezen voor patroontjes of samen een thema uitkiezen.


Eropuit

Met Pasen zijn er allerlei leuke activiteiten te beleven. Je kunt naar een festival, de dierentuin, een kinderboerderij, picknicken in het park… Als het weer een beetje meezit dan kun je genieten van de zon. En dat is óók goed voor je relatie!


Ga een stapje verder


Wil je graag meer intimiteit in je relatie, maar weet je niet zo goed hoe? Kijk dan eens naar de training Intieme Communicatie. Je kunt deze training volledig op je eigen tempo en privé volgen.

コメント


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page