top of page

Bijgewerkt op: 7 jan.Ongeveer 65% van alle vrouwen bereikt meestal of altijd hoogtepunt. Dat laat nog een grote groep vrouwen over die slecht de helft van de tijd, zelden of zelfs nooit een orgasme bereikt. Maar wat als ik je zou vertellen dat er een groep vrouwen is waarvan 80% meestal of altijd een orgasme bereikt? En dat je je kansen zelfs nog meer kan vergroten? Te mooi om waar te zijn? Echt niet!


Onderzoekers vroegen aan vrouwen hoe vaak ze een orgasme bereikten tijdens de seks en ze vroegen hen welke fysieke activiteiten ze tijdens hun laatste vrijpartij hadden ervaren. Van de vrouwen die in hun vorige vrijpartij deze drie activiteiten hadden meegemaakt, bereikte 80% meestal/altijd een hoogtepunt.


Orale stimulatie


Stimulatie met je mond is haast onmisbaar voor het bereiken van een hoogtepunt. Niet alleen is het een goede manier om de clitoris te stimuleren, maar het is ook een goede manier voor de partner om te ontdekken wat de vrouw fijn vindt. Onderzoekers uit een ander onderzoek vroegen 20.000 vrouwen hoe zij het liefst gestimuleerd werden. Daar kwamen tal van interessante technieken uit, zoals teasen, framen en edgen. Ze maakten een handige website genaamd OMGyes.com die alles prachtig in kaart brengt. Echt een aanrader!


Handmatige stimulatie


Het toevoegen van je handen kan de kans op een hoogtepunt behoorlijk vergroten. In het onderzoek was dit bijna 20%. Je kunt als “gever” je vingers gebruiken om tijdens de orale stimulatie haar andere lichaamsdelen te stimuleren (strelen, betasten, knijpen), je kunt extra stimulatie geven aan de binnenkant van haar dijbeen en haar vulva en je kunt haar met je vingers penetreren. Iedere vrouw vindt iets anders fijn, dus dat is aan jullie om te ontdekken.


Diep zoenen


Diep zoenen voegde nog eens 10% slagingskans toe in het onderzoek. Dit kan verschillende redenen hebben. Denk aan de hoeveelheid passie die een koppel voelde, de duur van het voorspel of de vorm van fysiek contact.


Opvallend is dat wanneer een koppel ook aan penetratie deed, de slagingskans voor een vrouw omlaag ging (naar 77%)! Dit betekent niet dat je penetratie zomaar achterwege moet laten, maar het is wel goed om er even bij stil te staan.


Goed! Nu ben je bekent met de ultieme combinatie en mag je jezelf erelid noemen van het clubje. Breng je het ook nog eens in de praktijk, dan ben je officieel lid. Veel plezier met je ontdekkingsreis!


Frederick DA, John HKS, Garcia JR, Lloyd EA. Differences in Orgasm Frequency Among Gay, Lesbian, Bisexual, and Heterosexual Men and Women in a U.S. National Sample. Arch Sex Behav. 2018 Jan;47(1):273-288. doi: 10.1007/s10508-017-0939-z. Epub 2017 Feb 17. PMID: 28213723.

Kommentare


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page