top of page

Verlang jij naar een heerlijke vrijpartij en wil je jouw partners aandacht trekken? Ga er dan 100% voor. Verzin een spannende tactiek en verleid je partner vol overtuiging van jouw eigen erotiek. Want zeg nou eerlijk wat zou jij leuker vinden: als je partner je voorzichtig vraagt “zullen we anders vanavond nog…” of als je partner je passievol tegen de muur aan duwt, zoent en de kleren van je lijf rukt?!


Deze tactieken kun je gebruiken!


Stuur een verleidend berichtje


Als je nog niet thuis bent, kun je je partner alvast een spannend of sexy berichtje sturen om te laten weten dat je niet kunt wachten om hem of haar te bespringen. Zo bouw je anticipatie en een gezonde spanning op voor wat er komen gaat…Verras je partner met een sexy outfit


Terwijl je partner nog druk bezig is achter de laptop of tv zit te kijken, glip jij weg naar de slaapkamer om van outfit te wisselen. Je outfit schreeuwt seks, zodat je partner er niet omheen kan. Natuurlijk ziet jouw partner jou graag in je meest sexy outfit!


Kies voor een date-outfit als je nog héél even wilt wachten of als je weet dat je partner wat tijd nodig zal hebben om in de stemming te komen.


Kies voor sexy ondergoed of lingerie als je jouw partner meteen wilt meenemen naar de slaapkamer. Of, whatever, waarom niet gewoon in de woonkamer…


Kies voor poedelnaakt als je wéét dat je jouw partner niet hoeft te overtuigen met een mooie cadeauverpakking omdat het cadeautje zelf om op te eten is!


Duw je partner passievol tegen de muur


Als de spanning al even in de lucht hangt, bijvoorbeeld omdat je partner gewillig heeft gereageerd op je sexy berichtjes, duik je meteen de passie in. Duw je partner tegen de muur, zoen hem of haar krachtig en ruk de kleren van zijn of haar lijf. Dit is ook ideaal als je partner het fijn vindt als jij de volledige leiding neemt.


Soms heb je tijd nodig om op gang te komen, deze tactiek is bedoeld voor die momenten waarop je géén tijd nodig hebt. Snel, krachtig en passievol. Waarschijnlijk net zoals de vrijpartij die volgt…


Voor de televisie


Begin, terwijl je samen televisie zitten te kijken, je partner te zoenen in zijn of haar nek of begin je partner te betasten. Merk je dat je partner in de stemming komt, dan kun je een stapje verder gaan. Trek je partners kleren maar half uit en help hem of haar een handje, terwijl je samen rustig je film afkijkt. Je kunt je partner aftrekken, vingeren of oraal bevredigen zonder direct iets terug te verwachten.


Houd er rekening mee dat mannen vaak vrij snel zijn in hun fysieke en mentale opwinding, maar vrouwen hier vaak meer tijd voor nodig hebben. Zowel voor mannen als vrouwen kan deze move voelen als opdringerig, wanneer je het doet vanuit je eigen verlangen in plaats van het verlangen van je partner.


Dit is een ideale tactiek wanneer je zelf minder in de stemming bent maar je weet dat je partner wel zin heeft. Zo neem jij wél het initiatief, maar houd je de vrijpartij laagdrempelig.


Zonder kleren naar bed


Een warme zomeravond is het perfecte excuus om zonder kleren je bed in te duiken. En zonder kleren je bed in duiken is dan weer het perfecte excuus om aan elkaar te zitten… Soms moet je dingen niet moeilijker maken dan dat het is.


Deze tactiek laat nog wel wat ruimte over voor interpretatie van jouw intentie. Je partner kan denken dat je het gewoon warm hebt en als je partner wél correct interpreteert dat je verlangt naar de horizontale tango moet hij of zij een move maken.


Daarom is het beter dat je geen ruimte overlaat voor interpretatie. Duik zonder kleren je bed in en knuffel, zoen en betast je partner. Neem de tijd om te genieten van elkaars lichaam en zie wat ervan komt…


You should go and love yourself


Zelfliefde is gezond, fijn en leuk! En als je vrij bent in je relatie om hier open over te zijn wordt het alleen maar beter.


Als je seksnood hoog is en je geen energie hebt om je partner te overtuigen, kun je altijd jezelf bevredigen. Vertel je partner wat je van plan bent en nodig hem of haar uit om je te volgen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Deze manier van initiëren laat mooi zien dat je zelfverzekerd bent over je seksualiteit en dat je jouw partner niet nodig hebt, maar dat je seks met je partner wel leuk vindt.


Voorbeelden:

- “Ik ga mezelf even plezieren op de slaapkamer. Je mag aansluiten als je straks zin krijgt.”

- “Ik ga een porno kijken en mezelf bevredigen. Je mag kijken als je wilt.”

- “ik ga even van mezelf genieten. Geniet je straks misschien mee?”


Dus, hoe ga jij je partner vanavond verleiden tot een geweldige avond? Veel plezier!

Comments


Spelen op bed
Intieme
Communicatie
Nu verkrijgbaar
Blijf op de hoogte


Schrijf je nu in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief met interessante weetjes, gratis producten en content die niet op de socials te vinden is...

Je email wordt niet gedeeld met anderen.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page